"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ >>> "COLOR GLAZE" - HAIR CARE LINE - AVABILE SOON >>> NEW BALAYAGE COLLECTION - WAKE UP YOUR HAIR

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Vodič za negu kose na letovanju

Svi znamo šta prekomerno izlaganja suncu, moru i soli, donosi našoj koži ali koliko na letovanju brinete i štite o svojoj kosi. Donosimo vam nekoliko jedostavnih koraka za sa kojima so, UV zraci, pesak, vezivanje mokre kose neće napraviti velike promene i oštečenje vlasi.
  1. Na plaži/ bazenu i direktoj izloženosti suncu neophodno je da koristite proizvod koji će dati vašoj kosi neophodnu zaštitu. Naša preporuka je Summer Shimmer oil koji u isto vreme štiti i neguje kosu sa preko deset prirodnih ulja.
  2. Nakon odlaska neophodno je da dobro isperete svoju kosu i iz nje isperete svu so i hlor. Extension Pro Deep šampon temeljno čist vlas i teme glave od svih spoljašnih faktora.
  3. Stilizovanje kose na putovanju uvek predstavlja problem zato vam preporučujemo da u svoj kofer ovog leta ponesete jedan od stajlera – 5 u 1, Triple barel, Bling Bling presa izbor je na vama. Uz samo nekoliko lakih koraka frizura kao iz salona je u vašim rukama.
Samo za Vas pripremili smo jedinstveni Summer Box, pratite nas i saznajte više o ovoj letnjoj ponudi.

Podeli: