"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

EXTENSION PRO HAIR SPA PROGRAM

Nega kose predstavlja najvažniji deo brige o kosi i zato je najprioritetniji od svih drugih frizerskih usluga.

Budući da je Studio Extension jedini u regionu koji je poznat kao pionir u kreiranju novih tehnologija u oblasti apliciranja ekstenzija i nege kose, nakon dužeg istraživanja efekata koji utiču na loše zdravlje kose i posledice po različite tipove kose, razvili smo program koji sadrži višeslojni oporavak kose u trajanju od 60 do 90 minuta.

U program su uključeni preparati iz naše Extension Pro Hair Care kolekcije sa novim, poboljšanim formulama, kreirani da obnavljaju i štite folikulu dlake, dužinu i krajeve, da stimulišu prokrvljenost temena i održavaju higijenu kože.

Problemi sa suvom dlakom i temenom koje se peruta, masnom kosom, umrtvljenom dlakom bez volumena, kosom koja je oštećena tretmanima bojom ili spoljnjim uticajima, neophodno je podvrgnuti ovakvom tretmanu najmanje svakih 4 do 6 nedelja, kako bi se održala zdrava struktura dlake i temena.

Preparati koji su uključeni u program pažljivo su kombinovani da isprate kompletan proces isceljivanja i zaštite i različiti su za kose sa plavom i tamnom bojom.

Efekat tretmana vidljiv je momentalno nakon završetka procesa koji traje od 60 do 90 minuta.

Procedura je zahtevna isključivo za naše stručnjake u Studiju, jer uključuje mnogo pojedinačnih tretmana koje aktivno utiču na oporavak i regenaraciju kose, a na kraju i za apliciranje zaštite od daljih spoljnjih uticaja. Klijenti za to vreme mogu da uživaju u izuzetno prijatnim tretmanima, koji ujedno relaksiraju nervne završetke na temenu i omogućuju postizanje stanja smirenosti i užitka.

Extension Pro Hair Spa Program ima za cilj da pruži intenzivnu negu kosi, poboljša njen izgled i teksturu, vrati sjaj i hidrataciju, kao i da ojača i oporavi oštećenu kosu. Tretmani u okviru programa dizajnirani su da pruže holistički pristup nezi kose i vlasišta.

Tretmani iz Hair Spa linije treba da se izvode redovno, optimalno u ritmu od 4 do 6 nedelja, prema potrebama vaše kose, uz konsultacije sa našim stručnim licima u Extension Studio-u, koji vam mogu preporučiti redovne tretmane koji održavaju ekstenzije na pravilan način, kao i deep in tretmane za dubinsku regeneraciju kose i temena. Redovnost pomaže u održavanju dugoročnih benefita i zdravlja kose.

Extention Pro Hair Spa Program sadrži nekoliko različitih tretmana prema nameni i rezultatu, a neki od važnih koraka su:

Analiza kose: detekcija stanja kose je neophodna kako bi se utvrdili postojeći problemi, oštećenja, pojava peruti ili utvrdila neka druga problematika.

Čišćenje kose: detaljno uklanjanje prljavštine na dubinskom nivou šamponom Masterpiece iz naše Extension Pro Hair Care kolekcije, neophodno je kako bi proces isceljivanja započeo. Šampon ne sadrži hemikalije štetne za dlaku i teme, predstavlja micelarni tip šampona koji detaljno uklanja nečistoće, bez upotrebe hemije.

Masaža vlasišta: Nakon deep clean procedure, sledi masaža vlasišta neophodna radi bolje prokrvljenosti i opuštanja mišića. Ovaj tretman ujedno stimuliše rast kose i doprinosi opštoj opuštenosti organizma. Prilikom masaže vlasišta, koriste se prirodna ulja našeg Volume Up koji je poznat po svojim hranljivim svojstvima, kao što su ulje lavande, ruzmarina ili mente, a koja istovremeno imaju umirujuće ili stimulativno dejstvo.

Piling: ovo je postupak koji se koristi za uklanjanje mrtvih ćelija kože, viška sebuma i ostataka proizvoda za kosu sa vlasišta. Ima za cilj da poboljša cirkulaciju, očisti pore i relaksira teme. Za ovaj tretman koristi se Pill App Piling Pasta iz naše Extension Pro Hair Care kolekcije, koja je dizajnirana tako da imitira prirodne piling elemente, ne sadrži hemijske supstance koje oštećuju dlaku i vlasište. Istovremeno hrani vlasište i uklanja mrtve ćelije radi lakšeg pristupa korenu kose.

Aplikacija tretmana: u zavisnosti od stanja dlake i temena, frizer će primeniti tretman koji sadrži hranjive, hidrantne, regenerativne i antiejdžing komponente.

Parenje kose: Radi lakše i bolje apsorpcije hranjivih i regenerativnih sastojaka i otvaranja kutikule dlake, sledeći korak je umotavanje kose toplim peškirima ili tretman parom, u zavisnosti od individualne procene frizera.

Hidratacija: Nakon parenja, kosa se tretira maskom ili serumom, kako bi se kosa dubinski nahranila i hidrirala do korena. Naš Primer, sadrži 10 izuzetno važnih, aktivnih sastojaka:

 ulje ricinusa za prirodan sjaj kose

ulje kukuruza

ulje pirinča

protein iz graška kao izvor kolagena i vitamina C

enzim iz papaje kao izvor vitamina A

enzim iz ananasa, koji sadrži bromelain – podstrekač rasta kose

aminokiseline iz zobi koje ubrzavaju regeneraciju kose

glavni protein u strukturi naše kose koji jača i štiti folikulu dlake-keratin

vitamini E i C koji poboljšavaju mikrocirkulaciju kože glave i koji su odlični aktivatori regeneracije kose u kombinaciji sa vitaminom E

bisabol koji sadrži visoku koncentraciju Pantenola koji stimuliše rast kose i deluje umirujuće na vlasište.

REFRESH YOUR EXTENSION TREATMENT

Budući da nadogradnja kose podrazumeva i pravilno održavanje ekstenzija kako bi se produžio vek trajanja kose, ali I zaštitila I konstantno regenerisala prirodna kosa, Extension Studio omogućio je klijentkinjama da tretman ekstenzija prepuste stručnjacima u salonu.

BLOW OUT TREATMENT

Ovaj tretman omogućuje klijentima svakodnevnu negu, jer je zamišljen kao spa tretman sa proizvodima iz naše Hair Care kolekcije sa poboljšanim formulama, specijalizovanim za kosu koja je pod nadogradnjom, kao i za oštećenu i tretiranu dlaku.

Sam proces započinje dubinskim pranjem kose, nanošenjem pakovanja za kosu, koje se dubinski plasira u pore temena pod klimazonom, a zatim se radi ispiranje i oblikovanje frizure po želji klijenta.

HAIR SPA TREATMENT

Ovo je specijalizovani tretman koji uključuje najbolje brazilske proizvode iz hair care kolekcije, koji predstavljaju broj jedan u svetu. Extension Studio je generalni zastupnik ove brazilske kolekcije proizvoda za Balkan. Jedan od njih je i Bottoplex koji sadrži 10 aktivnih komponenti, najvažnijih za teme i dlaku, a među njima su botoks, olipleks i kolagen. Ovaj proizvod smatra se jednim od najživopisnijih po svom sastavu aktivnih supstanci, pa je rezultat trenutan i trajan.

U tretman je uključen i piling postupak koji se koristi za uklanjanje mrtvih ćelija kože, viška sebuma i ostataka proizvoda za kosu sa vlasišta. Za ovaj tretman koristi se iz naše Extension Pro Hair Care kolekcije. Tretman je kreiran tako da potpuno hidrira i revitalizuje dlaku, koren dlake i teme.

Tretman pažljivo kreiran za aktivnu stimulaciju brzog rasta kose sa preparatom iz naše Extension Pro Hair Care kolekcije proizvoda Volume Up. Ovaj preparat urađen je prema specijalnoj švajcarskoj formuli za brzi rast kose – 10.000 novih vlasi za 80 dana i predviđen je za svakodnevnu upotrebu u terapijske svrhe.

 Volume UP tretman sadrži nekoliko ključnih aktivnih preparate koji stimulišu brzi rast kose, dubinsko čišćenje bez upotrebe invazivnih hemijskih komponenti, keratinski i botoks tretman za obnavljanje kutikule i regeneraciju dlake, apliciranje zaštitnog filma na dlaku radi preventivne odbrane od štetnih spoljnjih uticaja, kao i upotrebe vrućih aparata za modeliranje kose.

Prvi korak je deep clean sa Masterpiece šamponom iz Extension Pro Hair Care kolekcije, koji neinvazivno i na prirodan način dubinski uklanja prljavštinu. Nakon toga radi se parenje u Steam-eru, koje otvara pore. Dobrom pripremom vlasišta i kose stiče se uslov za aplikaciju dragocenog Volum UP preparate za brzi rast kose, a koji se aplicira pomešan sa Pill App -om, na bazi praha iz naše kolekcije Extension Pro Hair Care. Piling pomešan sa esencijom Volume UP ima dvostruko dejstvo na koren, vlasište i samu dlaku.

Istovremeno uklanja mrtve ćelije, poboljšava prokrvljenost temena i obezbeđuje dublju aplikaciju preparate za brzi rast kose.

Nakon ovog postupka kosa se umotava u masku, koja se apsorbuje pod klimazonom.

Po završetku ove procedure kosa setretira Blow Up keratinskim preparatom za klijente koji nose ravnu kosu, tretiranu feniranjem ili Primer-om za one koji modeliraju kosu vrućim aparatima za modelling. Oba preparate pripadaju Extension Pro Hair Care kolekciji.

Po samom završetku ovog složenog procesa, kosa se modelira po želji feniranjem i nanosi se Dry Oil preparate iz naše kolekcije koji u sebi sadrži hranljive komponente, uključujući i ulje od argana i pšenične proteine.

BLOW DRY

Ovaj tretman predviđen je za svakodnevnu upotrebu, kao regenerativni tretman pre oblikovanja frizure feniranjem. Kosa se najpre dubinski pere neinvazivnim micelarnim šamponom Masterpiece iz naše Extension Hair Care kolekcije proizvoda, zatim tretira maskom pod klimazonom, a nakon toga priprema za feniranje.

Podeli: