Akademija za nadogradnju kose

Pusti video zapis

EDUKACIJE

EXTENSION ACADEMY

Akademija Extension nudi sertifikovane obuke za profesionalnu nadogradnju kose, kako pojedincima tako i salonima. Obuke su namenjene svim polaznicima koji nemaju nikakvo iskustvo ali i onima koji imaju prethodno znanje u Hair Extension industriji, a koji žele da povećaju spektar veština. Sa kontinuiranim uvođenjem novih trendova u današnje dinamično tržište, Akademija se razvijala i usavršavala od strane našeg tima, uvek u korak sa najsavremenijim metodama obuka u industriji. Nakon dugogodišnjeg iskustva, industrijski ekspert,osnivac i direktor Danijela Jovetić, razvija akademiju edukativnog karaktera, sa najsavremenijim tehnikama za nadogradnju kose.

TEHNOLOGIJE

Extension Akademija će vas edukovati o 4 najtraženije tehnike širom sveta

ICE EXTENSION METODA

pročitaj više

Keratin metoda

pročitaj više

MIcrobead & tape in

pročitaj više

INDIVIDUALNE OBUKE

TRENING OBUKE

EDUKACIJE

EXTENSION ACADEMY

Izučavanjem i kombinovanjem različitih metoda i znanja, kreirali smo pakete kurseva, koji su namenjeni sticanju neophodnih veština, a sa ciljem usavršavanja u oblasti nadogradnje kose na najvišem mogućem nivou. Naši kursevi pokrivaju 4 najpopularnijih metoda nadogradnje kose koje se koriste u svetu. Kroz nastavne metode po najvišim standardima, steći ćete znanje i stručnost od strane Mastera nadogradnje, koji će kroz visoko kvalifikovan program omogućiti svim polaznicima da se usavrše i poboljšaju postojeće znanje, sa novim setom najsavremenijih veština na tržištu danas.

DANIJELA JOVETIĆ

Osnivač Akademije Extension
Prime Master

„Pomoći ću Vam u svim poteškoćama na koje sam i sama naišla u radu. Početak uz pravu podršku ne mora biti težak.“
22

GORDANA ILIĆ


Master Pro

„Kao neko ko je svoj put gradio sam, cilj mi je da Vam na tom putu ukažem na sve dobre smernice. Podignemo standarde našeg posla zajedno u Akademiji Extension.“

EXTENSION ACADEMY

Na današnjem tržištu postoje različiti kvaliteti, kao i samo poreklo kose. Mi ćemo vam dati tačne informacije koje će vam pomoći kako da prepoznate najbolju kosu za vaš posao. Rezultat zavisi od pravilnog odabira kose, što ukazuje na kompetentnost Mastera. Profesionalni stilista treba da poznaje osnovne kriterijume za procenu kvaliteta kose, kako bi klijentu bio pružen najprofesionalniji nivo usluge a i kako bi vaš posao bio podignut na najveći standard.

Teorijski sa vama prolazimo: