"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Edukacije & Franšize

Akademija Extension na jednom mestu okuplja sve ljude koji vole svoj posao i spremni su da ulagan- jem u posao a pre svega u sebe i svoje znanje postignu veliki uspeh. Dugogodišnje iskustvo Danijele Jovetić, osnivača Akademije Extension i njena usavršavanja širom sveta navela su je da znanje i najkvalitetniji materijal i kosa treba da budu dostupni na jednom mestu, u Srbiji.

Cilj akademije je postavljanje najvišeg jedinstvenog standarda kvaliteta. Rad sa usavršenim tehnikama, kosom standarda pune dlake od početka do kraja i najboljim materijalom. Ovakav standard san je svakog profesionalca.

Uz mogućnost kupovine kose i materijala, Akademija je prilagođena svim frizerima bez obzira na nivo iskustva u poslu. Akademija Extension je prva i jedinstvena akademija ovog tipa na Balkanu. Pre svega bitno nam je da istaknemo da smo prvi priznati predavači koji su svoje znanje stekli i usavršili na najprestižnijim Masterima sveta. Sa iskustvom u poslu prenosimo Vam svoje znanje bez tajni, bez poteškoća sa kojima smo se susretali i sa velikom željom da svi klijenti imaju pristup najboljoj uslugi. 

Pored tajni nadogradnje otkrivamo vam sve tajne uspešnog poslovanja, marketinga i tu smo za vas na svim eventualnim preprekama. Za sve informacije i pitanja možete nam pisati na [email protected]

Learn together,earn together!

Smartbok proširenje pro kit.