"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ >>> "COLOR GLAZE" - HAIR CARE LINE - AVABILE SOON >>> NEW BALAYAGE COLLECTION - WAKE UP YOUR HAIR

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Ice Extension by Danijela Jovetić

NAŠA ČUVENA HLADNA METODA NADOGRADNJE

Najdiskretnija tehnika nadogradnje kose koja Vam omogućava komfor nošenja različitih frizura. Njena nano kapsula je mala i jaka i odoleva svim temperaturnim promenama.

Ice Extension by Danijela Jovetić

Predstavljamo Vam našu hladnu metodu nadogradnje kose sa NANO kapsulom koja se razlikuje od svega sto ste mogli videti do sada. Put ove metode vodio nas je godina rada,putovanja i istrazivanja svih tipova kose.

Kod odabira idealne metode pre svega vodimo se time da tehnologija koju koristimo ne šteti vašoj prirodnoj kosi. Obilazeći različite kontinente i učeći o kvalitetu kose pronašla sam ovu hladnu metodu u Rusiji. Učeći o njoj naišla sam način kako da je učinim savršenom i dam svoj pečat i nazovem je svojom metodom. Osim što smo je prvi doveli na Balkan sa ponosom mogu da kažem da je mi u Studio Extension-u i na Akademiji primenjujemo i predajemo najpravilnije.

https://www.instagram.com/p/CpCrffmMv4f/

 

Ova tehnološki najsavremenija metoda već godinama izbor je broj jedan naših klijenata. Omogućava izradu malih ali čvrstih hladnih kapsula otpornih na termičko, hemijskih i mehanickih uticaja.

Kapsule su otporne na ulja i masnoće tako da Vam u kućnim uslovima omogućavaju korišćenje uobičajenih proizvoda za negu.

Naša preporuka su proizvodi Extension Pro brenda koji su unapredjeni za nadogradnje.

Nevidljiva nadogradnja

https://www.instagram.com/p/CngnnENhejb/

 

Za ovu kao i za sve ostale metode nadogradnje koje ste radili kod nas imate mogućnost korekcije. ​

Koristeći Extension Pro, najkvalitetniju kosu na tržištu, sa pravilnim održavanjem na korekcijama kosu iznova vraćate sa istim efektom kao prvog puta. To je jedan od glavnih principa našeg poslovanja uvek se trudimo da ulaganje vašeg vremena i novca kod nas bude vaša najpametnija investicija.

Vreme apliciranja

4-5h

Korekcija

Na 3-4 meseca od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

Ice Extension

Primenjiva je i na razređene i kratke frizure. Kao ​jedini salon u Srbiji ​koji nudi ovakav kvalitet i profesionalnost, preporučujemo vam ​Ice Extension ​koji garantuje komfor i udobnost u svakoj prilici. Nema nelagodnosti prilikom spavanja ili postavljanja ekstenzija.

Na kraju, treba napomenuti da na ovaj tretman ne utiču visoke temperature, morska voda, masna koža glave, pa čak ni učestalo bojenje i izbeljivanje kose.