"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ >>> "COLOR GLAZE" - HAIR CARE LINE - AVABILE SOON >>> NEW BALAYAGE COLLECTION - WAKE UP YOUR HAIR

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Keratinska metoda

DUGOTRAJNA I FLEKSIBILNA

Keratinska nadogradnja kose, najpoznatija tehnika nadogradnje kose,najvise zastupljena na Balkanu koristi keratinske spojeve za postizanje besprekorne i dugotrajne uvojke.

Vreme apliciranja

3-5h

Korekcija

Na 4-6 meseci​ od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

1

Standardne Flat Tip kapsule su dizajnirane za čvrsto pričvršćivanje i prirodan izgled, idealne za sve tipove kose.

2

novativna tehnika koja koristi manje, diskretnije keratinske kapsule za još neprimetnije i udobnije pričvršćivanje pramenova.

3

Idealna za sve tipove kose, keratinska nadogradnja omogućava kreiranje različitih stilova i dužina, prema vašim željama.

4

Kapsule se sastoje od najkvalitetnijeg italijanskog keratina, a keratin je sastavni protein ljudske dlake, što ga čini potpuno bezbednim.

5

Koristite šampone i proizvode bez sulfata i jakih hemikalija koje mogu razgraditi keratinske veze.

6

Ova metoda uopšte nije agresivna i odlična je za klijentkinje koje ne posećuju salone redovno i radije se samostalno staraju o svojoj kosi.

7

Koristite četke sa mekanim iglicama i pažljivo češljajte kosu kako biste izbegli ostecenje kapsula.

Vrlo je bitno iskustvo​ frizera ​koji brine o vašem izgledu. Sa dobrim rasporedom i pravilnom selekcijom, preporučujemo korekciju ​od 3 do 5 meseci​. U skladu sa vašom kosom određujemo veličinu kapsule i ekstenzije prilagođavamo svakoj frizuri, čak i visokom repu.
Ne preporučujemo korišćenje šampona koji sadrže sulfat, paraben, silikon i ulje zbog toga što kapsule mogu da popuste i izgube svoju snagu i prouzrokuju osipanje kose. Isto tako, ukoliko se koriste preparati na bazi ulja ili silikona, može doći do toga da masnoća uđe u samu mini kapsulu i da jednostavno pramen sklizne.

Vreme apliciranja

3-5h

Korekcija

Na 4-6 meseci​ od aplikacije;

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

Keratin

Kapsule sa kojima radimo pri ovoj metodi postaju prozirne i nevidljive modifikovane od strane Danijele Jovetić. Vaša prirodna kosa gotovo se ne može razaznati od nadograđene. Vremenom, kapsulice slabe, što i omogućava bezbedno uklanjanje i preporučujemo da to radi stručno lice.