"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Претрага
Close this search box.

Keratin

NAJBRŽA METODA DOSTIZANJA ŽELJENE DUŽINE

Nadogradnja Keratin metodom daje Vam volumen u svim sekcijama glave i predstavlja najbržu metodu dostizanja željene dužine.

Vreme apliciranja

3-5h

Korekcija

Na 4-6 meseci​ od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

1

Keratin Extension ​metoda je formula nadogradnje kose koja je najzastupljenija na tržištu.

2

Preporučljiva za guste i oštre kose, ova tehnologija obuhvata postavljanja kose keratinskim pločicama.

3

Kosa mora biti dovoljno gusta da bi podnela težinu keratinske nadogradnje.

4

Flat tip spojevi se apliciraju pomoću grejnog konektora čija temperatura do ​180c ​ne prelazi onu koja se svakodnevno koristi za uvijanje i ispravljanje kose.

5

Konektor se zadržava na samom spoju ​2-3 sekunde​, tako da zaista ne može da dođe do bilo kakvog oštećenja kose.

6

Ova metoda uopšte nije agresivna i odlična je za klijentkinje koje ne posećuju salone redovno i radije se samostalno staraju o svojoj kosi.

7

Kapsule se sastoje od najkvalitetnijeg italijanskog keratina, a keratin je sastavni protein ljudske dlake, što ga čini potpuno bezbednim.

Vrlo je bitno iskustvo​ frizera ​koji brine o vašem izgledu. Sa dobrim rasporedom i pravilnom selekcijom, preporučujemo korekciju ​od 3 do 5 meseci​. U skladu sa vašom kosom određujemo veličinu kapsule i ekstenzije prilagođavamo svakoj frizuri, čak i visokom repu.
Ne preporučujemo korišćenje šampona koji sadrže sulfat, paraben, silikon i ulje zbog toga što kapsule mogu da popuste i izgube svoju snagu i prouzrokuju osipanje kose. Isto tako, ukoliko se koriste preparati na bazi ulja ili silikona, može doći do toga da masnoća uđe u samu mini kapsulu i da jednostavno pramen sklizne.

Vreme apliciranja

3-5h

Korekcija

Na 4-6 meseci​ od aplikacije;

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

Keratin

Kapsule sa kojima radimo pri ovoj metodi postaju prozirne i nevidljive modifikovane od strane Danijele Jovetić. Vaša prirodna kosa gotovo se ne može razaznati od nadograđene. Vremenom, kapsulice slabe, što i omogućava bezbedno uklanjanje i preporučujemo da to radi stručno lice.