Tape in

NAJBRŽA METODA DOSTIZANJA ŽELJENE DUŽINE

Jedna od najpopularnijih i. najbrzih metoda nadogradnje kose je „tape-in“ metoda.

 

6-3

Vreme apliciranja

45min

Korekcija

​Na 6-8 nedelja​ od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

1

Tape Extension ​je​ ​metoda koja pruža odličnu transformaciju uz vrlo jednostavnu aplikaciju koja je u potpunosti bezopasna i sigurna!

2

Naše ​tape-in ekstenzije ​su vrlo fleksibilne za vaše potrebe. Podrazumevaju ​tape-in ​trake koje su modifikovane specijalno prema našim instrukcijama.

3

Standardne ​tape-in ​trake su široke oko ​5cm​, dok su naše užih i tanjih dimenzija - ​samo 3cm​, specijalno napravljene prema našim specifikacijama za naše klijente.

4

Kosa je ​100% prirodna​ -virgin remi​ ​hair​ najvišeg kvaliteta, može da se tretira grejnim aparatima i farba u najsvetlije tonove.

5

Klijentkinje našu kosu apliciraju i reapliciraju ​do tri ili četiri puta​.

6

Kosa je tako postavljena da će i sa malom gramažom izgledati savršeno bujno.

7

Pametno osmišljene tračice oogućavaju pravilno raspoređenu kosu kod koje nema razdeljivaja pramenova.

Vreme apliciranja

45min

Korekcija

​Na 6-8 nedelja​ od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

Tape in

Ovakva tehnologija je idealna za tanke kose. Kod ​tape-in​ nadogradnje, pri korekciji, stari tape-in ​se skida i prelepljuje novom trakom i time se ne gubi na dužini. Ovo je tehnologija koju naš salon primenjuje u okviru sveobuhvatne edukacije ​Quick & Easy​.

Mi smo prvi u regionu koji smo uveli ovu metodu. Zbog svog svog brzog nanošenja postala je izuzetno popularna i omiljena kod frizera stilista u svetu. Spremne za brzu i efikasnu transformaciju?