"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ >>> "COLOR GLAZE" - HAIR CARE LINE - AVABILE SOON >>> NEW BALAYAGE COLLECTION - WAKE UP YOUR HAIR

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Tape in nadogradnja kose

Najbrži Put do Vaše Idealne Dužine

Tape-in nadogradnja kose je jedna od najbržih i najpopularnijih metoda za postizanje željene dužine i volumena kose. Ova tehnika omogućava vam da za kratko vreme dobijete gustu i dugu kosu sa prirodnim izgledom.

Vreme apliciranja

45min

Korekcija

​Na 6-8 nedelja​ od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

1

Standard TAPE 4cm: Klasične trake od 4 cm koje pružaju brz i pouzdan način za povećanje dužine i volumena kose.

2

Slimline TAPE 2.8cm: Naš modifikovani tape-in sa trakama od 2.8 cm nudi diskretniji izgled i udobnije nošenje.

3

INJECTION TAPE: Inovativna metoda gde je dlaka "ubrizgana" u materijal koji imitira skalp, pružajući neprimetan i izuzetno prirodan izgled.

4

Tape-in ekstenzije su jednostavne za održavanje i ne zahtevaju posebne tretmane. Preporučujemo redovne posete salonu za profesionalno održavanje i prilagođavanje.

5

U Studio Extension koristimo samo najkvalitetnije materijale, garantujući vrhunski rezultat i dugotrajnu lepotu. Klijentkinje našu kosu apliciraju i reapliciraju ​do tri ili četiri puta​.

6

Kosa je tako postavljena da će i sa malom gramažom izgledati savršeno bujno. Pametno osmišljene tračice omogućavaju pravilno raspoređenu kosu kod koje nema razdeljivanja pramenova.

7

Ova tehnika omogućava vam da za kratko vreme dobijete gustu, dugu kosu sa prirodnim izgledom i udobnošću. Metoda koja pruža impresivnu transformaciju uz vrlo jednostavnu aplikaciju koja je potpuno bezopasna i sigurna.

Vreme apliciranja

45min

Korekcija

​Na 6-8 nedelja​ od aplikacije

Cena

Cena​ zavisi od količine i kvaliteta kose

Tape in

Ovakva tehnologija je idealna za tanke kose. Kod tape-in nadogradnje, pri korekciji, stari tape-in se skida i prelepljuje novom trakom i time se ne gubi na dužini. Ovo je tehnologija koja je dostupna našem salonu dok je edukacija za frizere dostupna u Quick & Easy programu.

Mi smo prvi u regionu koji smo uveli ovu metodu. Zbog svog svog brzog nanošenja postala je izuzetno popularna i omiljena kod frizera stilista u svetu. 

Spremne za brzu i efikasnu transformaciju?