"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Претрага
Close this search box.

Sve o master edukacijama po Evropi i šire – Danijela & Team

Jedna od sledećih stanica na evropskom putu Akademije Extension je Cirih, 21.11. Cilj nije samo da vi na masteru naučite jednu tehniku nadogradnje, iako je to najbolja tehnika sa kojom ste se sreli do sada. Cilj je da svi zajedno izgradimo jednu zajednicu za koju će moći da se kaže da pruža najbolji rad, najboljim proizvodima i kosom, najvećem broju klijenata u Evropi, jedinstven odnos kvaliteta i usluge. Sve to dostupno je u okviru Extension Pro Grupe čiji ambasadori postajete nakon obuke.

Zajednica koju gradimo je sigurno mesto za izgradnju posla i dostignuće uspeha i mesto na kome imate stalnu podršku i pomoć. Zajedno prevazilazimo sve eventualne poteškoće na koje smo i mi nailazili kada smo kretali sa svojim radom.

Proces nadogradnje ne počinje na društvenim mrežama i ne završava se na frizerskoj stolici, za vaš posao je važno sve od prvog upita do aplicirane kose, zato smo mi tu. Na masteru sa vama delimo sve tajne i postavljamo temelje za saradnju koja nas očekuje.

Budite sigurni da je najpametnija investicija, investicija u sebe. Mi kažemo neka vaš rad govori najbolje o vama, a na masteru ćemo vam to i pokazati. Broj polaznika je ograničen.

Podeli: