"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ >>> "COLOR GLAZE" - HAIR CARE LINE - AVABILE SOON >>> NEW BALAYAGE COLLECTION - WAKE UP YOUR HAIR

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Šta je INJECTION TAPE IN?

Pre manje od godinu dana svetu je predstavljena jedna od najrevolucionarnijih metoda proizvodnje ekstenzija za Tape In metodu nadogradnje kose, koja je osvojila planetu.

Ova metoda napravila je potpunu revoluciju u nadogradnji kose. Poznati princip proizvodnje ekstenzija za tape in metodu nadogradnje sadržao je spojeve urađene tako što je na tvrđoj silikonskoj traci, odnosno podlozi, kosa lepljena lepkom. Silikonska pločica se lepi za drugu i na taj način se pričvršćuje na prirodnu kosu. Mana takvih spojeva je što nisu dovoljno savitljivi i što su ekstenzije vidljive i prilično neudobne.

Injection tape in predstavlja revoluciju u tehnologiji proizvodnje ekstenzija u odnosu na tradicionalne trake, jer imitira izgled ljudske kože na glavi.  Takve ekstenzije su besprekorno proizvedene putem tehnologije ubacivanja dlake u eko kožu koja je tanka i naizgled podseća na ljudski skalp. . Kao rezultat toga, ovakva proizvodnja eliminiše prisustvo kratke kosa pri vrhu, čineći ekstenzije  nevidljivim. Nakon aplikacije ovih ekstenzija, postiže se potpuno prirodan izgled kose, nadogradnja je nevidljiva, savitljiva i prilagodljiva kosi i podseća na prirodan skalp iz kojeg raste kosa.

Upravo zbog toga, ovakve ekstenzije zovu se „invisible“ i moguće je sa njima izvoditi bezbroj frizura, pri čemu će ekstenzije ostati nevidljive  za oko posmatrača.

Extension Pro je jedina kompanija u Evropi koja proizvodi Injection tape in, pod oznakom proizvedeno u Srbiji.

Podeli: