"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Kako da pravilno održavate vašu clip in nadogradnju

Otkrijte korisne savete i naučite kako da održavate vaše clip in ekstenzije tako da uvek budu u punom sjaju!

Veoma je važno da od same kupovine ekstenzija vodite računa o njima, jer što ih bolje održavate – to će vam duže biti kao kad ste ih prvi dan kupili.

  1. Na prvom mestu je ono što je svakako najbitnije, a to je pravilno čuvanje vaše nadogradnje. Da bi vaša kosa uvek bila spremna kada ste u žurbi i da se ne bi previše mrsila kada je odložite, idealno rešenje je da čuvate kosu u torbi na ofingeru. Studio Hair Care Extension u ponudi ima torbu za odlaganje nadogradnje, koja je veoma praktična, ne zauzima previše mesta i idealnog materijala koji čuva vašu kosu do sledećeg nošenja. Takođe, torba dolazi sa ofingerom, na koji se kači nadogradnja pa je njeno odlaganje još lakše.
  2. Posle svake upotrebe klipsi, skinite ih sa glave, raščešljate ih temeljno i nežno NO TANGLE četkom, držeći gornji deo klipsi. Moguće čvoriće ne čupajte već nežno raspletite.
  3. Klipse ne bi trebalo da perete često koliko i prirodnu kosu. Učestalim pranjem narušavate njihovu teksturu i jačinu. Kada se odlučite na ovaj korak potrebno je da ih operete blagim šamponom, stavite masku za održavanje, dobro isperete ,raščešljajte i osušite fenom za kosu. Nakon što ste se uverili da su vaše klipse potpuno suve, potrebno je da ih odložite na ofinger i spakujete u torbu.
  4. Pobrinite se da ne opterećujete često vaše clip-in ekstenzije teškim preparatima i lakovima za kosu.

Uz dobru rutinu, možete nositi klipse jako dugo i uživati u predivnoj, bujnijoj i zdravijoj frizuri!

Podeli: