"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

GLOSSY TREND #1 UNDER “JET BLACK” COVER

Kada je reč o svetskim trendovima u “hair” industriji, ovu godinu odnela je “jet black” boja kose. I oni koji su do skoro bili neopredeljeni  i negde izmedju tamno braon i lezerno crne, prepoznali su ovu skupu, dramatičnu i mističnu boju kao trenutak kompletne unutrašnje transformacije.

Jet black nije obična boja, cak nije ni crna boja iako u svom nazivu nosi to “black”. To je boja crne noći, bez zvezda, pomesana sa mastilom, naftom, krvlju, tajnama, dramom, snalazljivošću, izdrzljivošću, karakterom Spartanca u nežno beloj, satenskoj spavaćici.

Boja nosi naziv upravo zato što njen crni pigment toliko duboko ulazi u crnilo da se u njemu može sagledati ceo Univerzum, ne zezamo se.

Ova boja pokorila je Holivud u potpunosti, a na izmaku godine lagano joj se pridružuje i “soft black” koja je završila kod onih čiji smisao za kompromis radi malo bolje.

Pregovori oko promene boje kose kod stanovnica Holivuda, koje su srčanom čakrom vezane za braon, zavrsili su u nedrima “Soft Black”.

Društvene mreže oborili su snežno beli razdeljci koje tako autentično mogu da istaknu isključivo ovako agresivni tonovi crne boje. Uz ovu neodoljivo seksi boju, frizeri širom sveta izdaju detaljna uputstva oko modeliranja kose, jer lepotu i sjaj “jet black” boje moze da istakne samo pravilna nega i prava frizura.

Embrace your Dark Side

Iako je poslednjih godina paleta medenih boja i Barbi plave odnela pobedu nad svakom drugom bojom, vremena su se drastično promenila. Očuvanje personalitija, rad na sebi, koucing, selfhelp i slične kategorije ne mogu se ozbiljnije shvatiti kada trepćemo ispod blajhano plave kose. Budući da su holivudski frizeri Jet black prozvali “sudbinskom bojom”, budući da jedna odluka da kosu ofarbamo u mastiljavo crnu boju, postaje vrlo dugovečna, jer izlaz iz ove klopke možemo pronaći samo u vrlo tehnikama skidanja boje i drugih agresivnih metoda depigmentacije. Pa opet, jat black je pobedila sve trendove i 2023. godine zablistala na fotografijama vise od trećine Instagram profila najpoznatijih svetskih zvezda. Međutim, produhovljen i potpuno vatren izgled koji nosi ova boja treba negovati, pa su najtoplije preporuke svih frizera da se boja osvezava u razmaku od 4 do 6 nedelja, što je prilično praktična stvar.

I pored svega, trendovi su se ubrzali bas koliko i vreme, pa jedva čekamo da vidimo koliko ektremno u suprotnom smeru ce otići “hair industry trendovi” naredne 2024. godine.

Ukoliko to bude, na primer situacija potpunog obuhvatanja modne industrije džindzer bojom, koja i sada trenutno boji mnogo poznatih kosa, jet black vas nece pustiti da se pozdravite i napustite dubine, tamne mastiljave noći, bas tako lako. Iz te borbe nećete izaći neostećene kose u pokušajima da se boja ukloni.

Extension Studio našao je model koji miri dve vecito zaraćene strane, a to je prilika da se redovno prate trendovi, a da kosa istovremeno ostane netaknuta, zdrava.

Extension Pro patentirao je unikatne kolekcije vec napravljenih, izmešanih i kolorisanih nijansi ekstenzija, pa umesto da se podvrgavate konstantnom farbanju, stavite boju koja vam se ovog meseca najviše dopada, jer vec sledećeg i moda i rasoloženje mogu da vas dovedu ponovo u naš studio na druženje i tarnsformaciju. Ukoliko ste rešili da se oprobate kao “crna mamaba” i ponesete smelo jet black, to ce vas koštati nijedne ostećene vlasi i nekoliko potrošenih sati. Vidimo se!

Studio Extension naći ćete na adresi Hercegovačka 21, Beograd 11000, Srbija (Beograd na vodi).
Budite slobodni da nas posetite i na besplatnim konsultacijama saznajte više o svim uslugama i proizvodima.

Podeli: