"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ >>> "COLOR GLAZE" - HAIR CARE LINE - AVABILE SOON >>> NEW BALAYAGE COLLECTION - WAKE UP YOUR HAIR

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Kolekcije boja ekstenzija | Extension Pro

Balayage i ombre

Nadogradnja kose postala je sve popularnija, a u našem Studio Extension-u kao i shop-u nudimo veliki izbor ekstenzija u različitim balayage i ombre kolekcijama boja.

Što je balayage stil ili tzv. balayage pramenovi?

Balayage kolekcija ekstenzija je popularan trend u nadogradnji kose koji omogućava prirodan i moderni izgled. Ove ekstenzije su obojene balayage tehnikom, što znači da boja prelazi postupno između tamne boje korena i svetlije boje na krajevima. Ovo daje izgled kao da je kosa prirodno posvetlela na suncu, bez izraženih linija razdvajanja između boja.

Prednosti balayage ekstenzija:

  •  Jedna od prednosti balayage ekstenzija je njihova sposobnost da se prilagode različitim bojama kose. Bez obzira na to da li imate plavu, smeđu ili crnu kosu, balayage ekstenzije mogu se prilagoditi vašem prirodnom izgledu.
  • Još jedna prednost balayage ekstenzija je njihova sposobnost da dodaju dubinu i teksturu vašoj kosi. To vam omogućava da stvorite različite stilove i izglede, zavisno o vašem izboru boje i teksture.

Ukratko, balayage ekstenzije su savršen izbor za one koji žele prirodan i moderni izgled bez farbanja.

Šta je ombre stil?

Ombre je takođe postupak farbanja kose koji daje prirodan prelaz između dve boje, obično tamne boje korena i svetlije boje na krajevima.

Balayage vs ombre - razlike i sličnosti

Iako su balayage i ombre slični u mnogim aspektima, jedina razlika između ova dva stila je što ombre stil farbanja kose daje oštriji prelaz između tamne i svetlije nijanse. Ako želite isprobati ovaj trend, pregledajte našu ponudu ekstenzija u balayage i ombre bojama i pronađite savršenu boju za svoju kosu.

Podeli: