"Studio Extension" by Danijela Jovetić

Pretraga
Close this search box.

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

"STUDIO EXTENSION" BY DANIJELA JOVETIĆ

Da li ste znali da vam je potrebno samo 60 minuta do kose o kojoj ste oduvek sanjali? Glamour Touch je komplet tretman za kosu sa Extension Pro proizvodima koji su napravljeni prema specijalizovanoj formuli koja u sebi sadrži sve komponente neophodne da kosu učinite glamuroznom za samo sat vremena i dobijete efekat fotošopa. Ovo je prva linija za negu kose proizvedena od strane profesionalnog frizera.

Micellar Magic:
Prvi korak do glamurozne kose je perfektno čista i zdrava kosa. Operite kosu remek delom Extension Pro “hair care” kolekcije, bogato nanoseći micelarni šampon. Ova nežna formula će istovremeno i osvežiti svaku dlaku. Prvo ispiranje ne znači da smo kompletirali dubinsko čišćenje, ali znači da smo obavili prvi korak za samo 15 minuta.
New Level of luxury:
Keratinska maska obogaćena svim hranljivim sastojcima neophodnim da kosi omogući zdrav i glamurozan izgled predstavlja sledeći izazov od 15 minuta. Utrljajte masku pažljivo i dok je držite na kosi, preporučujemo da ne gubite vreme, već da izaberete jedan od 3 Extension Pro stajlera, koje čuvamo za sam kraj.
Prime Perfection:
Kada ste kosu dobro isprali, stižemo do poslednjeg koraka pred stilizovanje, ali ne i manje važnog. Korišćenje prajmera pripremiće kosu za tople stajlere tako što će dlaku obaviti zaštitnim filmom, pa bez griže savesti možete da stilizujete lokne.
Nakon sušenja kose, preporučujemo stajler Extension Pro 5 u 1, ali ne preporučujemo gubljenje vremena na izabiru pravog nastavka. Ukoliko se spremate za večernji izlazak, krupne lokne istaći će sjaj kose koji ste upravo kreirali kroz pet prethodnih koraka. Ako ste krenuli u neku dnevnu avanturu, blago prelomljena kosa učiniće da izgledate kao da ste upravo sišli sa crvenog tepiha. Sad kad smo stilizovali frizuru, zadržite dah još par sekundi i pređite na korak šest.
Elixir of Glamour:
Kad je posao modeliranja lokni gotov, dovoljno je da kosu poprskate suvim uljem i stavite naočari za sunce. Sjaj koji ste upravo magično stvorili zaslepeće vas. Osećaj da ste kosu dubinski oprali, instant nahranili najkvalitetnijim sastojcima koji čine magiju u korenu kose, momentalno udahnuli svežinu vašoj boji i dodali sjaj i zaštitu, vraća vam kontrolu nad zdravljem vaše kose. Nisu samo frizeri mađioničari. To sada možete i vi u udobnosti svog doma, za samo 60 minuta i u SAMO NEKOLIKO koraka sa Extension Pro kolekcijom za instant glamur, svaki dan.