QUICK & EASY

EXTENSION ACADEMY

Na današnjem tržištu postoje različiti kvaliteti, kao i samo poreklo kose. Mi ćemo vam dati tačne informacije koje će vam pomoći kako da prepoznate najbolju kosu za vaš posao. Rezultat zavisi od pravilnog odabira kose, što ukazuje na kompetentnost Mastera. Profesionalni stilista treba da poznaje osnovne kriterijume za procenu kvaliteta kose, kako bi klijentu bio pružen najprofesionalniji nivo usluge a i kako bi vaš posao bio podignut na najveći standard.

Teorijski sa vama prolazimo:

jedna od najstarijih i najpopularnijih metoda nadogradnje

EXTENSION ACADEMY

Mikroring je jedna od najstarijih i najpopularnijih metoda nadogradnje,uz naše iskustvo dovešćemo vaš rad do savršenstva i pokazati vam inovacije do kojih smo došli u ovoj tehnologijii. Metoda koja je pogodna za sve tipove kose. Kačenje ekstenzija mikroringovima podrazumeva pojedinačno nanošenje pramenova ekstenzija na kosu pomoću malih metalnih prstenova koje se pričvršćuju posebnim alatom.

TAPE EXTENSION

Mi smo prvi u regionu koji smo uveli ovu metodu. Zbog svog svog brzog nanošenja postala je izuzetno popularna i omiljena kod frizera stilista u svetu. Kao profesionalac vaše iskustvo će vas usmeriti da najbolje prilagoditi potrebe klijenta.

Benefiti za mastera: